Pages

Wednesday, 14 December 2011

NIB finalist!!!

Thank you so much for voting for me!
This means so much to me. I only started my blog less than 2 months ago. I don't have a pro camera and am not very good with Photoshop and other software packages, but am learning. :) 
so thank you!! 

 Here's the link to my post for the competition


and here are the other 9 really good finalists
click on NIB below to see them
 NIBI made this decoration 7 years ago for 
our 1st Christmas in France :)
Have nice evening! 
hx

9 comments:

 1. Kjære Hege,

  Jeg har stemt på deg, dette er pågrunn av din orginalitet rundt stylingen "jul i vårt hus"...og jeg liker deg på det lille vi har hatt kontakt;) Og jeg er for å stemme fram NYE bloggere....Nå krysser jeg fingrene for deg:=)!!!! tvi tvi...

  ReplyDelete
 2. Og ikke minst din ydmykehet når jeg leser ovenfor....

  ReplyDelete
 3. Tusen takk Lisette! Utrolig moro at du valgte meg!! Synes det er kjempe stas å være med! Dette har vært hobbien min i mange år, men jeg har aldri tatt mot til meg å starte blogg før nå.. Liker deg veldig godt også. Veldig koselig å ha kontakt med deg. Takk igjen!

  ReplyDelete
 4. Du er flink!
  Jeg liker bloggen din ;)
  Den er ganske ny?
  Nå er kalenderen nettopp sendt, håper du får den snart ;)
  klem m
  mrs hardy

  ReplyDelete
 5. Herlig blogg og gratulerer med finaleplass!
  Her var det fint å være, så jeg titter snart innom deg igjen ;)
  Klem May Helen

  ReplyDelete
 6. Gratulerer med finaleplass! Bidraget ditt er jo bare så knæsj- har stemt på det!

  Artig og fin blogg - gleder meg til å følge deg!

  ReplyDelete
 7. Tusen takk Manuela. Det betyr veldig mye for meg. Ja bloggen er under 2 mnd gammel :) Kjempe kult med kalenderen si ifra hvor mye det kom på så sender jeg penger. Gleder meg for jeg synes den var skikkelig tøff! Synes bloggen din er kjempe kul! klem H

  ReplyDelete
 8. Tusen takk for så fine kommentarer! Gleder meg til å følge dere også! Det er så mange flotte blogger! hx

  ReplyDelete
 9. Så flott en blogg. Masse tips å hente her :)
  Likte spesielt treet du har laget av kvister. Jeg har laget stjerna. spørs om det må bli ett tre også :)
  Ha en fin kveld.
  Hilsen Nina

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!
I really appreciate it! hx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover